ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΕΙ

Χανιά 28/5/2013

ΠΡΟΣ
ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων στηρίζει την απεργία διαρκείας των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ που συνεχίζουν για έκτη εβδομάδα τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις χιλιάδων εργαζόμενων και το ρήμαγμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η κυβέρνηση με συκοφαντίες, ψέματα, εκβιασμούς και απειλές για εισαγγελείς, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σταματήσει τον αγώνα, αλλά δεν το έχει καταφέρει. Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να τελειώσει με τις απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να ανοίξει το δρόμο για να χαρίσει ολόκληρα κομμάτια της λειτουργίας των ιδρυμάτων στους ιδιώτες φίλους της.
Με την οργάνωση της απεργιακής περιφρούρησης, με συγκρότηση απεργιακού ταμείου, συνεχίζουν και κερδίζουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη όλης της κοινωνίας. Σε μια σειρά από ιδρύματα οι Σύγκλητοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζομένων και η πλειοψηφία των φοιτητικών συλλόγων στέκεται στο πλευρό τους.
Οι συνάδελφοι της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποδεικνύουν γι’ άλλη μια φορά όπως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ότι με απεργίες και αγώνες διαρκείας μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικά και νικηφόρα τους αγώνες μας ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλη την κοινωνία που είναι στο πλευρό των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και τη στήριξή μας στον αγώνα για να μην περάσουν οι απολύσεις και η διάλυση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας.Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Φώτης Ποντικάκης                        Σακελλαρίδης Αθανάσιος

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA