Εγκύκλιος 2η 2010

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέμα 1ο : «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου»

    Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου μας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στο κέντρο «Κτήμα Νερατζιά» που βρίσκεται στις Βουκολιές (Διασταύρωση εθνικής για Ταυρωνίτη αριστερά). Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να φροντίσουν να κάνουν κρατήσεις στο τηλέφωνο, 6942200423. Η είσοδος με φαγητό (πλήρες μενού) κοστίζει 20 € (Παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν). (Είναι πολύ σημαντικό οι κρατήσεις να γίνουν εγκαίρως για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης).

 

    Σας προσκαλούμε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με χορό και τραγούδι. Θα μας διασκεδάσουν η συνάδελφος Μαριάννα Ζορμπά με την παρέα της Νότιο Άνεμο και το Κρητικό συγκρότημα του συναδέλφου Λευτέρη Κουμή.

Θέμα 2ο : «Εορτασμός Τριών Ιεραρχών»

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεννόηση με τον Επίσκοπο Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό όλοι οι ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης θα ενημερωθούν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός των μαθητών την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου αντί του Σαββάτου που σχολεία είναι κλειστά. Το πρόγραμμα της Παρασκευής μετά τον εκκλησιασμό θα ακολουθηθεί κανονικά.

Θέμα 3ο : «Γενική Συνέλευση: αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής»

Το διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για την Τρίτη 02/02/2010 στο 16ο Δημοτικό σχολείο Χανίων και ώρα 19:00 και αυτό γιατί την Τετάρτη στις 19:00 στο εργατικό κέντρο, θα μας ενημερώσει κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ.

 

                                                              Για το ΔΣ

 

            Ο Πρόεδρος                                                        Ο  Γραμματέας

 

 

         Πετράκης Νεκτάριος                                               Ποντικάκης Φώτης

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA