Εγκύκλιος 1η/2010

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  με την ευκαιρία της νέας  χρονιάς, εύχεται σε όλους σας καλή  χρονιά,  υγεία προσωπική  οικογενειακή και καλή δύναμη στη συνέχιση του δύσκολου έργου μας.

Θέμα 1ο : «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου»

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου μας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στο κέντρο «Κτήμα Νερατζιά» που βρίσκεται στις Βουκολιές (Διασταύρωση εθνικής για Ταυρωνίτη αριστερά). Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να φροντίσουν να κάνουν κρατήσεις στο τηλέφωνο, 6942200423. Η είσοδος με φαγητό (πλήρες μενού) κοστίζει 20 €. (Είναι πολύ σημαντικό οι κρατήσεις να γίνουν εγκαίρως για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης).

Σας προσκαλούμε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με χορό και τραγούδι. Θα μας διασκεδάσουν η συνάδελφος Μαριάννα Ζορμπά με την παρέα της Νότιο Άνεμο και το Κρητικό συγκρότημα του συναδέλφου Λευτέρη Κουμή.

Θέμα 2ο : «Χανιωτάκια»

Παρακαλούμε πολύ να φροντίσετε έτσι ώστε να διανεμηθεί το τεύχος του περιοδικού στους μαθητές, να εισπραχτούν τα χρήματα και να παραδοθούν στο Σύλλογο το συντομότερο δυνατό.     (Τα γραφεία του Συλλόγου είναι ανοικτά κάθε βράδυ 19:00 – 21:00)

Θέμα 3ο : «Συγκρότηση επιτροπών»

Σας ενημερώνουμε ότι γίνεται προσπάθεια συγκρότησης των επιτροπών- ομάδων του Συλλόγου μας. Παρακαλούνται, ιδιαίτερα οι νέοι συνάδελφοι, να στελεχώσουν αυτές τις επιτροπές. Είναι σημαντικό οι επιτροπές να ανανεωθούν και να χαρακτηρίζονται από πλουραλισμό ιδεών και απόψεων.   Οι συντακτικές επιτροπές του Συλλόγου είναι:

Συντακτική επιτροπή περιοδικού «Χανιωτάκια», Συντ. επιτρ. «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ», Ομάδα πολιτιστικής παρέμβασης, Επιτροπή αναπληρωτών και Ωρομισθίων, Επιτροπή Ειδικοτήτων κ.α.

Μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στα  παρακάτω τηλέφωνα: 2821046468 – 6942200423  ή επικοινωνώντας με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.

Θέμα 4ο : «Γενική Συνέλευση – Απεργιακή κινητοποίηση ΑΔΕΔΥ»

Το διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για την Τετάρτη 3/02/2010 στο 16ο Δημοτικό σχολείο Χανίων και ώρα 19:00 προκειμένου να προετοιμάσει την απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 10/02/2010 αλλά και να πάρει απόφαση για το Πρόγραμμα Δράσης του κλάδου ενόψει της Ολομέλειας προέδρων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 22/02/2010. (Αποφάσεις επισυνάπτονται).

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                        Ο  Γραμματέας

 

Πετράκης Νεκτάριος                                               Ποντικάκης Φώτης

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA