Εγκύκλιος: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

To ΔΣ του Συλλόγου εύχεται σε όλους Χριστός ανέστη και Χρόνια πολλά.

Θέμα 1ο :Τακτική Γενική Συνέλευση.

 

 

   Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τα άρθρα 12 , 14 και 18 του Καταστατικού τη διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής Τακτικής Γ.Σ. του Συλλόγου την Τρίτη 24 Μαΐου 2011, στις 8.30 το πρωί. Η Συνέλευση αυτή είναι η γ’ επαναληπτική. Για τυπικούς καταστατικά λόγους ορίζονται η 18-5-2011 ως α’ επαναληπτική και η 23-05-2011 ως β’ επαναληπτική.

    Για την Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γ.Σ. της Τρίτης 24 Μαΐου 2011 υπάρχει άδεια απουσίας από τα σχολεία για τους συναδέλφους που θα λάβουν μέρος στις εργασίες. Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες της Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στην Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στην Α/θμια Εκπ/ση του Ν. Χανίων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και ειδικότητες) και είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

   Οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ, οι ωρομίσθιοι και οι αποσπασμένοι από άλλους Νομούς συνάδελφοι που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο, αφού δεν τους έχει παρακρατηθεί συνδρομή, υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση και καταβάλλουν το αντίτιμο της εγγραφής.

    Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Δευτέρα 16-05-2011, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού.

    Μετά το πέρας της Τακτικής Γ.Σ. θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Εφορευτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ. της ΔΟΕ στο 7ο Δ.Σ. Χανίων.

 Το πρόγραμμα της ΓΣ καθώς και ο χώρος πραγματοποίησής της  θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

Θέμα 2ο :Συνδρομή μελών Συλλόγου.

 

   Από τη μισθοδοσία του μήνα Απριλίου (Δώρο Πάσχα) παρακρατήθηκε από το σύλλογο το ποσό των 25€ υπόλοιπο συνδρομής για τη συνδικαλιστική χρονιά 2010-2011. Από τους Διευθυντές και τους προϊσταμένους κρατήθηκαν επιπλέον 25€ που αποτελούν τη συνδρομή των σχολικών επιτροπών για τις εκδόσεις του συλλόγου (Πρέπει να παραλάβουν απόδειξη από την εκκαθάριση για να περάσουν ως έξοδα στις σχολικές επιτροπές).

  Επισημαίνεται ότι το ύψος της συνδρομής έχει καθοριστεί από  Γενική Συνέλευση όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου.

  Επίσης είναι σημαντικό οι συνάδελφοι να γνωρίζουν ότι από τα 50€ που καταβάλλουν το χρόνο  τα 31€ αφορούν τη ΔΟΕ, τα 3€ την ΑΔΕΔΥ και τα 16€ το Σύλλογό μας. Ο Σύλλογος δε, διαχειρίζεται τα ίδια χρήματα , 16€ ανά συνάδελφο εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Για  πληρέστερη ενημέρωση σας αποστέλλεται και ανακοίνωση της ΔΟΕ.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                   Ο  Γραμματέας

                                                                               Πετράκης Νεκτάριος                                           Ποντικάκης Φώτης

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA