Εγκύκλιος 2η 2010

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θέμα 1ο : «Τακτική Γενική Συνέλευση»

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε Συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού τη διεξαγωγή της Τακτικής Γ.Σ. του Συλλόγου την Πέμπτη 03 Ιουνίου 2010, στις 8.30 το πρωί στο κινηματογραφοθέατρο "Ελληνίς". Η Συνέλευση αυτή είναι η γ’ επαναληπτική. Για τυπικούς καταστατικά λόγους ορίζονται η  26-5-2008 ως α’ επαναληπτική και η  28-05-2008 ως β’ επαναληπτική.

  Για την  Τακτική Γ.Σ. της Πέμπτης 03 Ιουνίου 2010 υπάρχει άδεια απουσίας από τα σχολεία για τους συναδέλφους που θα λάβουν μέρος στις εργασίες. Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες της Γ.Σ., έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στην Α/θμια Εκπ/ση του Ν. Χανίων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και ειδικότητες) και είναι μέλη του Συλλόγου.

  Το πρόγραμμα της ΓΣ θα ανακοινωθεί με νεότερη ειδοποίηση.

 

Θέμα 2ο : «Πρακτικά Συλλόγων για την αυτοαξιολόγηση»

  Το ΔΣ του Συλλόγου υπενθυμίζει ότι όλες οι σχολικές μονάδες έχουν αναλάβει την υποχρέωση να αποστείλουν στο Σύλλογο τα πρακτικά των Συλλόγων Διδασκόντων που αφορούν στην απόφαση μη συμμετοχής στην διαδικασία αυτοαξιολόγησης.

 

 

Θέμα 3ο : «Περιοδικό Χανιωτάκια»

 Το 68ο τεύχος του περιοδικού έχει φτάσει στα σχολεία. Παρακαλούμε πολύ όλους τους συναδέλφους να ενεργοποιηθούν έτσι ώστε να διανεμηθεί σε όλους τους μαθητές έγκαιρα και να εισπραχτούν τα χρήματα για το Σύλλογο. Για μια ακόμη φορά το ΔΣ είναι υποχρεωμένο να ευχαριστήσει τους συναδέρφους για αυτήν τους την προσπάθεια.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                          Ο  Γραμματέας

 

 

Νεκτάριος Πετράκης                                                  Ποντικάκης Φώτης                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA