Ευχαριστήριο ΔΑΚΕ ΠΕ για εκλογές Μαιου 2017

1

ΔΑΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η ΔΑΚΕ Α/θμιας Εκπ/σης Χανίων ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες του Μαΐου 2017. Ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν με την αύξηση των ποσοστών της τόσο στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων όσο και στην αντίστοιχη διαδικασία για την αντιπροσώπων στις Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. 

Η ψήφος που μας δώσατε, μας οπλίζει με δυναμη για να συνεχίσουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα τον αγώνα για την αναβάθμιση της ελληνικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης!!!!

 

Η ΔΑΚΕ Α/θμιας Εκπ/σης Χανίων μπροστά στα νέα δεδομένα στέλνει μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας σ’ όλους τους εκπαιδευτικούς των Χανίων και δίνει την υπόσχεση ότι θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης και την πολύπλευρη στήριξη του εκπαιδευτικού. 

 

 

                                                              Ο Γ. Γραμματέας

 

 

                                                         Μιχάλης Λαγουδάκης

 

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA