Ευχαριστήριο Εκλογών

2

Χανιά, 26-5-2017     

 

Συναδέλφισσες και  συνάδελφοι; 

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Μαΐου 2017. Με τη στήριξη και την ψήφο σας, εκλέχτηκε 2 αντιπρόσωπoi στο ΔΣ  του συλλόγου (Tσαλαπάκης Αντώνης και Μαυρογεννάκης Γιώργος) και 2 αντιπρόσωποι στον συνέδριο της ΔΟΕ (Τσαλαπάκης Αντώνης και Παύλου Γιώργος) καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 100% στο ΔΣ σε σχέση με τις αρχαιρεσίες του 2015.

Τα μέλη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική και δημιουργική διάθεση να προασπιζόμαστε το Δημόσιο Σχολείο και τον μαχόμενο Εκπαιδευτικό. 

Ο Κλάδος μας έχει ανάγκη από ενότητα και αδέσμευτες φωνές, ο Κλάδος μας πρέπει να «βγει μπροστά» και να διεκδικήσει όλα εκείνα που αναλογούν για ένα πραγματικό Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο για όλα τα παιδιά, όλα εκείνα που αναλογούν για τον Έλληνα Εκπαιδευτικό. 

Δεσμευόμαστε, λοιπόν, πως θα εργαστούμε και θα συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με οδηγό τον αξιακό μας κώδικα που αντιπροσωπεύει ένα Δημόσιο, Δημοκρατικό Σύγχρονο Σχολείο, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μαθητών μας. 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. N. XANΙΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA