ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τη Δευτέρα 31-10 στο 16ο Δ.Σχ στις 6.00 μ.μ.

2

Χανιά 13-10 -2016

                                                                                                          Αριθ. Πρωτ:  61

                                                                                                        Προς:

Τα μέλη του Συλλόγου

                                                                                                Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης

 

ΘΕΜΑ :   ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

 

 

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ Χανίων σε συνεδρίασή του την Πέμπτη 13-10 αποφάσισε την πραγματοποίηση της Τακτικής Γ. Συνέλευσης τη Δευτέρα 31-10  στο 16ο Δ.Σχ  στις 6.00 μ.μ. . Η συνέλευση ορίζεται ως η Γ΄ επαναληπτική με την Α΄ στις 14-10 και την Β΄ στις 17-10.

Ζητήθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση άδεια απουσίας των εκπαιδευτικών για να συμμετάσχουν στη συνέλευση ,αλλά δεν θα δοθεί  αφού το Υπουργείο επιτρέπει μία άδεια το χρόνο και μόνο για εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Είναι κάτι που πρέπει να διεκδικήσουμε και με την φυσική παρουσία όλων μας στη συνέλευση.

Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση απαιτούν την ενεργό  συμμετοχή  μας στις συλλογικές διαδικασίες. Η απουσία μόνιμων διορισμών, η καθιέρωση του  ενιαίου τύπου ολοήμερου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου και οι αλλαγές που επέφερε τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στα εργασιακά μας δικαιώματα. Η ανεργία και  οι ελαστικές σχέσεις εργασίας που αποκτούν όλο και μεγαλύτερη διάσταση , η υποχρηματοδότηση ,οι παγωμένες εδώ και  χρόνια αποδοχές μας  ,η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης η διαρκής υποβάθμιση της Δημόσιας εκπαίδευσης είναι τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση , συμμετοχή στις κινητοποιήσεις  και τις δράσεις του Συλλόγου , φυσική παρουσία στις συλλογικές διαδικασίες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί που  υπηρετούν στο νομό με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ( μόνιμοι και αναπληρωτές). Μέλη του Συλλόγου μας είναι όλοι οι οικονομικά τακτοποιημένοι εκπαιδευτικοί . Οι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται μέσω ΕΣΠΑ και ΠΔΕ δεν εγγράφονται αυτόματα στο Σύλλογο και πρέπει να ζητήσουν την εγγραφή τους. Η συνδρομή για τους αναπληρωτές είναι 15 ευρώ.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή στην Γενική συνέλευση

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                   Ο  Γενικός Γραμματέας

 

                          Κληρονόμου Ντίνα                             Σακελλαρίδης Αθανάσιος

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
 
Τηλ. / Fax 2821046468
 
 
Μπουνιαλή 13-19 Εμπορικό κέντρο "Ερμής" Χανιά
T.K. 73134
AIzaSyADx8rnHUkLUWibRmWx-ISISFPAh0GlxnA